Karácsonyi AKCIÓINK!

Kedves Támogatóink!
Az adventi készülődés jegyében úgy gondoltuk meglepünk benneteket néhány akciós könyvcsomaggal, melyeket a várakozás heteiben folyamatosan elérhetővé teszünk. Közeleg a megváltó születésének ünnepe, és bár a karácsonyt valószínűleg nagyobb családi összejövetelek nélkül fogjuk tölteni, a fa alá mindig jól jön az igazán tartalmas léleképítő, nemzeti, kultúrharcos irodalom.

Ennek jegyében első akciós pakkunkat, a REGÉNYES CSOMAGot ANYÁNAK ÉS APÁNAK ajánljuk, akik egy keményen átdolgozott év után az ünnepek alatt szeretnének szórakoztató kultúrharcos irodalmat kezükbe venni. A Rachel és a szerelem romantikus történetfolyama és a Felemelt zászló magával ragadó szellemisége garantáltan bearanyozza az ünnepeket. Most a két kötetet akciós áron 6000 Ft helyett mindössze 5000 Ft-ért rendelhetitek meg. A részletekért és postai díjakért keressétek fel honlapunk vonatkozó fülét (https://szsz-mka.hu/termekek/). Cikkünk folyamatosan bővül az új akciókkal!

Minden karácsonyi akciónk Vízkeresztig (január 6.) érvényes.

Folytatjuk évzáró leértékelésünket egy igazán magasröptű szellemi táplálékkal. Tudós-Takács János filozófus, teológus, műfordító a XXI. századi kultúrharc egyik legnagyobb hatású úttörője. Az Igazság szabaddá tesz című kötetben világnézeti írásait gyűjtöttük össze, melyekből az élet nagy kérdéseire, valamint mindennapjainkban előforduló problémákra találunk olvasmányos, de filozófiai igényű választ. Most 3000 Ft helyett csupán 1500 Ft-ért vásárolhatjátok meg. Az akció vízkeresztig (január 6.) érvényes.

Évzáró akciósorozatunk harmadik ajánlatával azoknak szeretnénk kedveskedni, akik meglepnék családjuk hölgytagjait egy lebilincselő romantikus regénnyel. Rachel és a szerelem című kötetünkben a mindennapok tapasztalatai és egy szerelmi történet szálain keresztül nyerhetünk bepillantást a zsidóság belső világába, tabuk nélkül.
Most két kötet vásárlása esetén 6000 Ft helyett csak 4000 Ft, míg három példány rendelésénél 9000 Ft helyett csupán 6000 forintért kerülhetnek a fa alá ezek a kortörténeti dokumentumnak számító regények. Reméljük minél több polc éke lesz majd, hiszen remek ajándék barátnőnek, feleségnek, szülőnek, nagyszülőnek.