Nagyböjti AKCIÓINK!

A Nagyböjt időszaka az elmélyülés, az önmegtartóztatás ideje. Ilyenkor hitéletünk és Istennel való kapcsolatunk elmélyítése mellett szellemi feltöltődésre is több időt szánunk. A nagyböjt teljes időszakára készült akcióinkkal szeretnénk támogatni ezt a belső megújulásra törekvést.

Ajánljuk elsősorban Tudós-Takács János teológus, filozófus, műfordító világnézeti sarokkőnek is tekinthető művét, Az igazság szabaddá tesz-t mely minden konzervatív, nemzeti érzelmű nemzettestvérünk könyvespolcán kötelező darab. Most 50% kedvezménnyel juthat hozzá!

Tavaly megjelent grandiózus forrásmunkánk alapítványunk eddigi legnagyobb vállalása. A reklámon szereplő könyv csak illusztráció! Keménykötéses formában, közel 800 oldalon közöl a magyar parlamenti életből szabadkőműves témájú felszólalásokat 1883-1943 között. Akit érdekel, hogy látták honatyáink ezt a leginkább fenyegető veszélyt, és bele kívánnak mélyedni a parlamenti viták lebilincselő világába, azoknak nélkülözhetetlen ez a mű. 8000 Ft helyett most csak 4000 Ft-ért rendelheti meg

Manapság jobboldali körökben talán kevesebb olyan regény jelenik meg, melyek kifejezetten nőknek szólnak, emelkedett irodalmiságot mutatnak fel, illetve foglalkoznak világnézeti kérdésekkel is, de szigorúan olvasmányos, szórakoztató formában. A Ráchel és a szerelem egy ilyen gyöngyszem! Merüljön el egy romantikus kalandban a XX. század eleji Franciaországban! Ára most csak 1500 Ft.

Nagyböjti akciónk április 11-ig, Fényes Hét vasárnapjáig érvényes.