Beszámoló a 2021-es évről

2021-ben folytattuk a megkezdett munkát, melynek első állomása az adománygyűjtési kampányunk volt. Az erőfeszítéseinket siker koronázta, ugyanis fennállásunk történetének egyik legnagyobb felajánlását kaptuk támogatónktól.

A nagyböjt során akcióval kedveskedtünk támogatóinknak.

Tovább folytatódott szervezeti átalakításunk, melynek értelmében leköszönt dr. Dömölki János alapítónk, és átadta a stafétát, így 2021-től más gyakorolja az alapítói jogokat szervezetünknél.

A nyár folyamán felkéréseknek eleget téve több helyen is lehetőségünk volt bemutatni kiadványaikat, így Győrben, Budapesten is, valamint bővítettük viszonteladói körünket, így a győri és debreceni Szkítia könyvesboltokban, valamint az Ős-kép Kiadónál is beszerezhetők köteteink.

Augusztus 28-29-én a Mi Hazánk Ifjainak sportnapjára kaptunk meghívást, ahol sok értékes fiatalt ismerhettünk meg.

Szeptemberben elkezdődtek az előkészületek kiadásra kerülő könyvünk, Retkes Tamás regénysorozata első kötetének megjelentetésére. A többhónapos munka eredményeként november 27-én Budapesten, számottevő érdeklődés mellett debütált a Magyar Próféta I. – Világégésben edzve c. kötetünk.

2022-ben új könyvekkel és új helyszíneken jelentkezünk.

Köszönjük mindenkinek, aki 2021-ben is támogatta munkánkat, és amennyiben idén is szeretnék megtenni, úgy várjuk 1%-os felajánlásaikat, melyről részleteket honlapunkon találnak: https://szsz-mka.hu/ado-1/

Szabad Szellem – Magyar Kultúra Alapítvány