Könyvajánló karantén idejére 2.

Hamarosan elérkezik a feltámadás ünnepe, és sajnálatosan még minig nyakunkon a járványhelyzet, ezért úgy döntöttünk minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy elviselhetőbb legyen ez az időszak mindannyiunknak. Ennek egyik legkellemesebb és leghasznosabb módja, ha olvasással töltjük a bezártság idejét. Az élvezetes, tanulságos regények mellett ugyanakkor fontos, hogy nehezebb szellemi táplálékot is magunkhoz vegyünk, hiszen ezáltal szélesíthetjük világlátásunkat, fejleszthetjük filozófiai, teológiai ismereteket, mely esszenciális a modern világ útvesztőiben történő eligazodáshoz.

Ennek apropóján ajánljuk a Tudós-Takács János teológus, filozófus, műfordító születésének 80. évfordulója alkalmából megejelentetett filozófiai-teológiai tanulmánykötetünket.

Tudós-Takács János nagyon is aktuális írásai a modern jobboldali ember leggyakrabban hangoztatott kérdéseire adnak választ, így a teljesség igénye nélkül foglalkozik filozófiai istenbizonyítással, a forradalom és a katolicizmus kapcsolatával, a liberális egyházpolitikával, a vallásközi párbeszéd kérdéseivel, a szexualitással, a New Age-el és több, életvezetésünk szempontjából hasznos vallási fogalmat is érthetővé tesz.

Szeretettel ajánljuk tehát ezt az igazán komoly, tabudöntögető olvasmányt.
A kötet terjedelme 315 oldal.
Ára: 3000 Ft (+ postaköltség)
Megrendelhető honlapunkon a Kiadványaink fül alatt.
(https://szsz-mka.hu/termekek/)

Jó olvasást! ??‼️